Bestill

Rom & Hytter

Book rom eller hytte

 

Bestill

Camping 

Book camping

 

AKTUELT 

VELKOMMEN TIL OSS

HOTELLROM, HYTTER OG CAMPING I LILLEHAMMER

Logo med striper

Vi ønsker deg velkommen til Lillehammer Turistsenter -et feriesenter med campingplass, hytter og hotell i Lillehammer med utsikt over Mjøsa og Lågen. Med gangavstand til en av de hyggeligste gågatene i Norge og en kort kjøretur unna kjente attraksjoner, museum, fornøyelsesparker og alpinsentre, er vi det naturlige valget for din overnatting. 

Vårt hovedmål er at du skal få et minnerikt og fint opphold. Som gjest hos oss skal du møtes av blide ansatte, en hyggelig og varm atmosfære, et moderne og lunt design, og ha mulighet for avkobling eller aktiviteter. Kom alene, med venner eller familie, og opplev alt vi kan tilby!

Du kan enkelt booke din overnatting på vår hjemmeside. Alle våre oppstillingsplasser på campingen, rom og hytter er tilgjengelige på vår onlinebooking. 

Logo med striper

 

Opplev Lillehammer Turistsenter

 

Varme ord fra gjester

 

Logo med striper

"Alltid hyggelige mennesker her. Leid en av de små hyttene her flere ganger. Sjarmerende og avslappende. Kan virkelig anbefale denne plassen til både små og store. Fint hvis du vil roe ned etter hektiske dager. Gode sanitærforhold. Kort vei til matbutikker og severdigheter, med fin natur"

Fredd

"Fantastisk camping. Alltid kjekt å feriere der. Fin beliggenhet og nærhet til Mjøsa, turstier og byen. Lekkert nyoppusset sanitæranlegg og det fineste jeg har sett på en campingplass. Kommer igjen neste år og"

Bente

"Vi fikk en god hotell opplevelse, fint rom og behagelige senger og TV og eget bad med dusj. Her får man mye for pengene. Supert også at det er uteplass og ekstra pluss for felleskjøkken. Parkering rett utenfor resepsjonen"

Solfrid

 

Logo med striper

 

 

Pakker & Tilbud

20

minutter til fots fra sentrum

15 

minutter fra Hunderfossen

2

timer fra Oslo

# Lillehammerturistsenter

Bilder tagget med #LillehammerTuristsenter