Se priser og book camping

Logo med striper

Camping i Lillehammer

Naturskjønne omgivelser med flott utsikt over Mjøsa

 

Vi tilbyr 145 strømplasser for bobil, campingvogn eller telt. I tillegg har vi flere teltplasser i nærheten av lekeplassen for de som ikke har behov for strømtilkobling. Alle oppstillingsplassene med strøm er merket opp, slik at du bestiller eller blir anvist til en spesifikk tomt. Det er gratis Wifi over hele plassen. 

Campinganlegget er betydelig oppgradert høst/vinter 2022. Alle våre strømbokser er skiftet ut med moderne og smarte strømbokser med 16 Ampere.  

Reiser du med bobil har du nå muligheten til å stå på nye asfalterte bobilplasser. 

Nå har du også mulighet til å forhåndsbestille plass på vår onlinebooking. Forhåndsreservasjon gjelder ikke alle oppstillingsplassene, men for et stort utvalg av våre plasser. NB: Vi kan fortsatt ha ledige plasser for drop-in selv om plassene som er lagt ut online er fullbooket. 

 

Logo med striper

 

Logo med striper

I nærheten av det du trenger

 

Når camping skal inneholde både aktiviteter, kultur og natur, eller når du trenger et sted å stoppe på veg nordover, sørover eller vestover i Norge, er Lillehammer Turistsenter et opplagt valg. 

Vi ligger i nærheten av de store attraksjonene som:

  • Hunderfossen familiepark
  • Lilleputthammer
  • Hafjell alpinpark
  • Maihaugen
  • Aulestad
  • Olympiaparken

Badestranden Mosodden ligger kun 300 meter unna campingen, og Jorekstad fritidsbad ligger 10 minutter unna med bil. Den hyggelige gågaten i sentrum ligger en spasertur unna, der du kan gå på kafeer, restauranter, handle eller bare nyte det pulserende livet. 

De flotte fjellene Nordseter og Sjusjøen ligger 30 minutter unna med bil. Fjellene er populære og like fine året rundt! Vi kan også anbefale å gå opp Balbergkampen, som byr på en fantastisk utsikt over Lillehammer og Mjøsa. 

Er du på veg nordover, sørover eller vestover, er Lillehammer et naturlig stoppested. Til oss kommer du enkelt og raskt med avkjøring fra E6.  

Logo med striper

 

 

Sanitæranlegget

Som campinggjest hos oss har du full tilgang til vårt flotte sanitæranlegg.

Her finner du toaletter, vasker og dusjer. Nytt for vinteren 2022 er at vi har oppgradert våre dusjer, og du kan nå selv justere trykk og temperatur etter eget ønske. I sanitæranlegget finner du også kjøkken, der du kan lage deg mat og vaske opp, vaskemaskiner, tørketromler og tømmerom. 

telt

Åpent hele året utenom jul

Wifi

Gratis Wifi

Gå

Gangavstand til sentrum

Plasskart Lillehammer Turistsenter