Gøy å være barn i Lillehammer!

 

Logo med striper

Lillehammer og byens nærområder er et eldorado for barnefamilier, med morsomme aktiviteter og attraksjoner for store og små. Hva med å en fartsfylt tur med berg og dalbane på Hunderfossen eventyrpark? Eller å kose med geitekillinger og kaniner på Barnas gård? Kanskje det frister å gå på eventyr mellom de historiske husene og late som dere lever i gamle dager på Maihaugen? Eller kjelkekjøring i Lillehammer snøpark? Dette er bare noen av aktivitetene nærområdet har å by på.

Logo med striper

Hunderfossen eventyrpark

Hunderfossen eventyrpark

En av Norges største turistattraksjoner! Eventyrparken har over 60 attraksjoner og severdigheter. Et gjennomgående tema er norske eventyr, og familieparken omtaler seg derfor som eventyrparken.

Geiter

Barnas gård

En besøksgård i nærheten av Hunderfossen eventyrpark. Her kan barna kose og mate over 150 dyr av 20 ulike slag. Besøksgården ligger ved Hunderfossen eventyrpark, 20 km nord for Lillehammer.

Svømmebasseng

Jorekstad fritidsbad

Jorekstad fritidsbad er et badeanlegg med tre innendørs basseng og et sommeråpent utebasseng med stupetårn og vannsklier. Innendørs er det vannsklie på 49 meter, dampbadstue og tørrbadstue. Kun 5 km unna oss. 

Aking

Kjelkekjøring i Lillehammer snøpark

Kjelkekjøring er en populær vinteraktivitet i Lillehammer, rett ved siden av hoppbakken. Her kan barn og voksne bli trukket opp av heis og kjøre ned en bakke som er ca. 1 kilometer lang. Kjelke, hjelm og briller kan leies. 

Lilleputthammer

Lilleputthammer familiepark

Miniatyrutgave av Lillehammer sentrum, attraksjoner, aktiviteter og underholdning for hele familien. Spesielt tilrettelagt for barn opp til 9 år. Familieparken ligger i Øyer, Hafjell, 20 km nord for Lillehammer.  

Tyrili Klatring

Tyrili klatring

Tyrili klatring har 15 meter høye tauvegger, stor buldrevegg og barneavdeling. Det er flere selvsikringsmaskiner, sånn at du slipper å være avhengig av en sikrer. Gøy for både barn og voksne!

Lillehammer Lekeland

Lillehammer Lekeland

Et nytt innendørs lekeland i sentrum av Lillehammer. For barn mellom 0 og 9 år, som kan leke seg i sin egen gårdsverden. Her kan barna utfolde seg i rutsjebaner, ballbinge, andedammen og i hinderløyper.