Fasiliteter hos Lillehammer Turistsenter

Resepsjonen

Resepsjonen er bemannet fra 08:00 - 22:00 i høysesongen. Reduserte åpningstider utenom høysesong. I resepsjonen vil våre ansatte hjelpe deg med blant annet inn- og utsjekk, utleie av golfkøller til eventyrgolf, sengetøy og håndklær og svare på spørsmål du måtte ha. Kanskje du vil ha et godt turtips i nærområdet eller ønsker å vite hvor du kan spise en god biff? 

I tilknytning til resepsjonen er det også en kiosk, der du kan kjøpe kioskvarer og enkelte husholdningsartikler. 

Frokostservering i resepsjonsområdet i høysesong. 

Som gjest hos oss er du velkommen til å nyte vår resepsjons- og loungeområde, både inne og ute.  

Lekeplass

Nedenfor resepsjonen, med nydelig utsikt over Mjøsa og Lågen, har vi lekeplass med hoppepute, sandvolleyball-bane, trampoline, ørnerede, lekehus med sklie og dumpehuske. Bak sanitæranlegget har vi en liten lekeplass med husker og sandkasse. 

Eventyrgolf

Våren 2023 åpnet vår nye eventyrgolf. Dette er en fin og spennende minigolfbane som hele familien kan være med på. Temaet er vinteraktiviteter og severdigheter i nærområdet. Du kan leie golfkølle i resepsjonen.  

Sanitæranlegg

Som campinggjest hos oss har du full tilgang til vårt flotte sanitæranlegg. 

Her finner du toaletter, vasker og dusjer. Nytt for vinteren 2022 er at vi har oppgradert våre dusjer, og du kan nå selv justere trykk og temperatur etter eget ønske. I sanitæranlegget finner du også kjøkken, der du kan lage deg mat og vaske opp, vaskemaskiner, tørketromler og tømmerom.