Aktiviteter i Lillehammer og nærområdet

Konsert

Arrangementkalender

Les mer

Restaurant

Kafeer, restauranter og uteliv

Les mer

Playground

Aktiviteter hos oss

Les mer

Planlegg turen din til Lillehammer

Hunderfossen eventyrpark

Familieaktiviteter

Les mer

Ski

Vinteraktiviteter 

Les mer

Maihaugen

Sommeraktiviteter

Les mer

Utforsk kultur og serverdigheter

Maihaugen

Maihaugen 

Norges største og et av landets vakreste friluftsmuseum. Maihaugen kan friste med 200 historiske bygninger fra 1200-tallet og fram til i dag, spennende utstillinger og gode matopplevelser. Her finnes det også flere aktiviteter rettet mot barn.  

Skibladner

Skibladner "Mjøsas hvite svane"

DS Skibladner er verdens eldste hjuldamper, som fremdeles går i rutegående trafikk på Mjøsa. Ta en tur med Skibladner fra Lillehammer til Moelv, Gjøvik eller Hamar. Her kan du nyte et tradisjonsrikt måltid på et av distriktets fremste spisesteder. 

Bjerkebæk

Bjerkebæk

Velkommen hjem til Sigrid Undset. Bjerkebæk består av flere bygninger: "Røssum" og "Dalseg" som var Sigrid Undsets hjem, med "Gjestehuset" - et anneks i hagen. Området har også et publikumsbygg, museumsbutikk, foredragssal og kafé. 

Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum

Et topp moderne og interaktivt museum som du finner i besøkssenteret på Maihaugen. Museet tar deg lekent med på en tidsreise fra antikken til de moderne olympiske leker. 

Aulestad

Aulestad

Velkommen til Bjørnstjernes Bjørnssons hjem, som er et av Norges best bevarte kunstnerhjem. Her bodde Nobelprisvinneren med sin familie fra til han døde i 1910. Aulestad ligger i Gausdal, 20 minutter fra Lillehammer. 

Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum

Et av Norges ledende kunstmuseer og det eneste i Innlandet. Lillehammer Kunstmuseum ligger midt i Lillehammer sentrum, og utmerker seg med sin regionale forankring, nasjonale relevans og internasjonale profil.